Ezeket a csillagjegyeket nem lehet befolyásolni

Hírek

Oszd meg másokkal is

A következő csillagjegyeknek nem kell a szomszédba menniük, ha a függetlenségről van szó. Nem lehet őket befolyásolni, függetlenek, nem érzik annak szükségességét, hogy alkalmazkodjanak vagy változtassanak csak azért, hogy másoknak is tetsszenek. 

 

Vízöntő

Szabad gondolkodók, attól függetlenül gondolnak, tesznek vagy mondanak valamit, hogy bárki befolyásolná őket. Nem érzik annak a kényszerét, hogy csak azért kedveljenek valamit, mert népszerű, vagy mert más emberek ezt ajánlják. Az egyetlen jóváhagyás, amit keresnek, a sajátjuk. Soha nem járnak együtt a tömeggel, vagy teszik azt, amit mások elvárnak tőlük. A legfontosabb dolog számukra, hogy a lehető legkreatívabb és egyedülálló módon csinálják a saját dolgaikat.

Nyilas

Szükségük van arra az elegendő szabadságra, hogy oda menjenek és azt tegyenek, ahol és amit akarnak. Ehhez nem akarnak másoktól engedélyt kérni. Mernek kockáztatni és szembenézni a kihívásokkal nagyobb pánik nélkül, mivel hisznek a saját készségeikben és képességeikben.

Forrás: ThinkstockPhotos

Kos

Az egyik dolog, ami miatt a Kosok annyira függetlenek, a magukba vetett hitük. Kockáztathatnak, vagy hozhatnak  rossz döntéseket, de tudják, hogy végső soron oda fognak jutni, ahol lenniük kell, és megtanulják, amit tudniuk kell. Bíznak az intuícióikban, és ez a legfontosabb.

Ikrek

Nem függnek más véleményétől, nem várják el, hogy megdicsérjék őket, ahogy a kritikát sem veszik igazán a szívükre. Meghallgatják a másikat, kiveszik belőle, amit tényleg érdemes megfogadni, de nem hagyják, hogy ez befolyásolja őket. Az egyetlen ember, akit le kell nyűgözniük, az saját maguk.  Rendkívül intelligensek, és tudják, hogyan kapják meg azt, amit akarnak anélkül, hogy adósok maradnának ezért másnak.

Bak

Kemény és szorgalmas jegy, de lehet, hogy nem veszik észre rajtuk, milyen függetlenek is. Csak olyan munkát választanak maguknak, amit szeretnek csinálni, csak a pénzért nem vállalnának el semmit, annál fontosabb a szabadságuk. Sokszor a Bakok saját vállalkozást hoznak létre pont amiatt, hogy ne álljon felettük főnök. 

Szűz

Nem akarnak más segítségéből kérni, inkább egyedül oldják meg problémáikat. Hihetetlenül magabiztosak, nehezen bíznak meg más tudásában és szakértelmében. 

Your Tango

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!