Kiderült, miért vonul vissza Schobert Norbi

Hírek

Oszd meg másokkal is

Már egy ideje promózzák Schobert Norbi utolsó színpadra lépését, hiszen a Fitbalance rendezvény minden évben rengeteg fogyni- és egészségesebben élni vágyó embert vonz. Norbi közölte, ekkor tart utoljára edzést, aztán végleg felhagy fitnesszedzői munkájával, és csak az Update-bizniszre koncentrál.

Schobert huszonöt éve tornáztatja a népet. Korábban azzal indokolta visszavonulását, hogy közel ötven évesen ideje a tornagatyát öltönyre cserélni, ám kiderült, ez csak az érme egyik oldala.

“Összesen nagyjából 11 ezer órát tartottam. Ennek pedig azt lett az eredménye, hogy a hármas és a négyes csigolyám között nincsen porc. Kevesen tudják, régóta fájdalomcsillapítókat kell szednem, volt két szívműtétem is, tehát szét vagyok hajtva, mint egy öreg Zsiguli” – árulta el Schobert Norbi.

Norbi tehát átadja a stafétát feleségének, Rubint Rékának, aki a Blikknek úgy fogalmazott: “Norbi nélkül egy picit meghal a magyar aerobik.” A fitnesszguru a jövőben felesége és gyeremekei karrierjét egyengeti a háttérből, és szénhidrátcsökkentett ételeiből felépített franchise-al foglalkozik.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!