Nem lesz szelfizgetés Liptai Claudia esküvőjén

Hírek

Oszd meg másokkal is

Egy-másfél hónap múlva házasodik össze Liptai Claudia és Pataki Ádám – a bizonytalan megfogalmazás nem véletlen, ugyanis a menyegző részletei annyira titkosak, hogy egy vendég szerint “Kutyafüle volt Meghan Markle és Harry herceg esküvője Claudiáék lagzijához képest, hiszen annak legalább a helyszínét előre lehetett tudni.”

Liptai Claudia és Pataki Ádám a Valami Amerika 3 bemutatóján – Fotó: Rácz Tamás

Tény, hogy Claudiáék nagyon tudatosan csak apró-cseprő információkat osztottak meg a nyilvánossággal arról, milyen is lesz a nagy nap. A Story magazin is tud néhány részletet Liptai esküvőjéről: ezek szerint egy szűk körű polgári szertartás előzi meg pár nappal a több mint százfős lagzit. A gyűrűhordó a pár közös kisfia lesz, a Claudia és Ádám korábbi kapcsolataiból született nagylányok pedig koszorúslányként szerepelnek.

Ennél többet azonban még a meghívottak sem tudnak. A vendégeket egy vidéki kúriába invitálták, a Bors szerint azonban még a szobákért is “vakon” kellett fizetniük, azaz senki nem tudja, pontosan hol esküsznek Liptaiék. Sőt a meghívókban azt is kikötötték, tilos a lagziban szelfizni, és a közösségi média felületekre posztolni. Ráadásul a vendégház összes alkalmazottjával titoktartási szerződést írattak alá, így Liptai Claudiáék minden oldalról bebiztosították magukat, hogy esküvőjük zavartalan lesz.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!