Őket tartják a világ legszebb ikreinek

Hírek

Oszd meg másokkal is

Leah Rose és Ava Marie Clements egypetéjű ikrek, és több mint félmillió követőjük van az Instagramon. Édesanyjuk, Jaqi tavaly júliusban hozta létre nekik az Insta-fiókot, és a két angyalarcú kislány azonnal elrabolta a követők szívét. Volt olyan kommentelő, aki egyenesen a világ legszebb lányainak nevezte őket.

És nemcsak a nagyközönség gondolja így. A lányok két modellügynökséggel állnak szerződésben, és több ruhamárkával és magazinnal is dolgoztak már. Édesanyjuk elmondása szerint a lányok egy hét alatt hat munkát végeznek el, és annak ellenére, hogy igen sok a dolguk, imádják minden percét.

Jaqi, az anya egy blogbejegyzésben azt is elmondta, hogy amikor először vetette fel a lányoknak, hogy a heti tánc- és úszás órákon kívül esetleg megpróbálkozhatnának a modellkedéssel is, az ikrek ugráltak a gyönyörűségtől. „Világ életükben imádták a figyelmet, és bárkinek szívesen előadták táncaikat.

2017. július 7-én, a lányok születésnapján írták alá az első modellszerződést. Jaqi szerint a hetes szerencsés szám, és ezért is volt olyan érzése, hogy a lányok remek év elé néznek.

Leah Rose és Ava Marie egyébként nem az első a családban, aki modellkedik: bátyjuk, Chase Roberts szintén az arcával keresi a kenyerét.

Néhány éve a francia Thylane Blondeau-t nevezték a “világ legszebb kislányának.” Ő azóta már tizenhét éves.

(via Daily Star)

Kiemelt képünk: clementstwins/Instagram

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!