Remekül sikerült Liptai Claudia esküvője

Hírek

Oszd meg másokkal is

A Pest megyei Tatárszentgyörgyhöz tartozó Sarlóspusztát választották Liptai Claudiáék házasságkötésük megünneplésére. Noha Liptaiék a polgári szertartást nagy titokban már csütörtökön megtartották, a barátokkal szombaton buliztak a luxuskörülményeket, és természetesen teljes diszkréciót kínáló tanyán.

Liptai Claudia és Pataki Ádám (fotó: Facebook)

A fogadót valóban hermetikusan lezárták: egész hétvégén nem fogadott más vendéget a hotel, tájékoztatásuk szerint “technikai okok miatt” zárva tartottak. A Blikk úgy tudja, a meghívott vendégek, tehát Liptaiék barátai is csak egy titoktartási szerződés aláírása után léphettek be a buli helyszínére, de a hangulatot ez sem csorbította. Reméljük, Till Attila azért nem kerül bajba az esküvőn készített szelfi miatt.

Claudia és Ádám esküvőjén :))) 🤵👰😍😁😉😄💃🕺

A post shared by Till Attila (@tillattila) on

“Az eseményen a fogadalomtétel volt az egyik legmeghatóbb rész: Claudia és Ádám a színésznő régi kollégájával szemben állt, a kolléga volt a ceremóniamester. Mindketten felolvasták a saját fogadalmukat, ami olyan szép volt, hogy amikor Clau olvasott, többen elsírták magukat. Látszott ezen a két emberen, hogy tényleg nagyon szeretik egymást, boldogok. És ezt jó volt látni” – mesélte a Borsnak egy másik vendég aki megszegte a titoktartást, természetesen név nélkül.

A szombat esti lagziról a Story magazin csütörtöki számában olvashatsz exkluzív részleteket.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!