Rossi Nikolicsról: „Nem csak a sajtóban kell büszkének lenni a válogatottságra”

Futball

Oszd meg másokkal is

Marco Rossi nyilatkozott az M4 Sportnak.

 – Egy héttel ezelőtt hívott fel Csányi Sándor úr, tegnap tárgyaltunk, nagyon büszke vagyok rá, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya lehetek. Minden szakember, aki a magyar fociban dolgozik, a válogatottról álmodik, én is. Már akkor megváltozott az életem, amikor Magyarországra jöttem és elfogadtam a Honvéd ajánlatát. Világi Oszkár kicsit szomorú volt, hogy eljövök a DAC-tól, de segítette a munkámat és a szövetségét is. Nagy sikert értünk el Dunaszerdahelyen, az Európa Liga első köréig maradok a csapatnál.

Az új kapitány beszélt a közeljövőről is.

 – A keretben nem lesznek nagy változások, lépésről lépésre szeretném beépíteni a fiatalokat. Nem lesz azonban idő a kísérletezgetésre, azonnal tétmérkőzésen kell bizonyítanunk. Szeretném visszahozni azt az érzést, amit átéltem az Eb alatt. Mivel kevés lesz az időnk, érdeme elgondolkodni, hogy az első tétmeccsünk előtti bajnoki fordulót később rendezzük. Próbálok együttműködni az edzőkkel, biztos vagyok benne, hogy segíteni fogják a munkámat.

Lanzafame üzent Marco Rossinak a magyar válogatott kapcsán

Rossi arra a felvetésre, hogy Nikolicsra számít-e, a következőket mondta.

 Őszinte leszek. Olyan játékosokra van szükségem, akik nagyon motiváltak, nem csak szavakban, hanem tettekben is. Mindenkinek büszkének kell lennie arra, hogy a magyar válogatott mezét viseli és nem csak a sajtóban.

Azt kérem a szurkolóktól, hogy segítsenek, tudom, vannak, akik örülnek nekem és olyanok is, akik kevésbé. Amit ígérhetek, az a maximális profizmus, ugyanúgy szeretnék dolgozni, mint eddig, de most sokkal nagyobb a felelősségem.

The post Rossi Nikolicsról: „Nem csak a sajtóban kell büszkének lenni a válogatottságra” appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!