A 4 éves háború: madár és ember harca még sosem volt ennyire vicces – fotók

Hírek

Oszd meg másokkal is

A kandalló szellőzőjét szemelték ki családi fészeknek, ami ideálisnak tűnt a félreeső hely és a meleg levegő kiáramlása miatt. Így indult a 4 éves háború…

“Vásároltunk egy új házat, amihez tartozik egy szuper kandalló is. A probléma csak az, hogy a szellőzőt pont úgy helyezték el a hátsó bejárat melletti sarokban, hogy a madarak kiszemelték maguknak családalapításhoz.” – írja atomicrabbit2 egy Imgur bejegyzében.

“2014 augusztus: amikor először vettem észre a kis barátainkat. Bár meglepődtem, hogy a szellőzőben bújkálnak, gondoltam csak megmelegszenek. Aztán jártamban-keltemben figyeltem őket és rá kellett döbbennem, ezek a szerencsétlenek fészket építenek a belsejében.”

“Tavasszal elhatároztam, hogy fémhálóval veszem körbe a dobozt. Büszke is voltam rá, nagyon jól sikerült.”

“Persze hogy nem. Úgy találták a teteje is tökéletes lesz a fészeknek. Rendben, sehol egy tojás, elhagyták a fészket. Úgy tűnt, elég könnyen megúsztam.”

“2016 május”

“Ok ez kezd idegesíteni. Tüskéket raktam a tetejére, hátha az majd távol tartja őket. Hát nem jött be. Csak még stabilabb lett a madárfészek. Ha letakarítottam, másnap kétszer annyi anyagot hoztak. Egyre színesebb szalagokat.”

“2016 június: ha harc, hát legyen harc!”

“Francba!”

“Oké, körbehálóztam a tetejéig.”

“Nem értem hogyan, de találtak egy rést a pajzson. Hihetetlen. Most olyan, mint egy védelemmel ellátott katonai objektum.”

“Ismerkedjetek meg Dr. Who-val, aki halálra rémítette ezeket az elvetemült madarakat, és szerencsére nem is tértek vissza a mai napig.”

Forrás: Sad and useless

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!