Ezek a csillagjegyek mindent elfelejtenek

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán képtelen emlékezni a kisebb és szerinte lényegtelen eseményekre, dolgokra. Ő szinte mindenkor arra a koncentrál csak, ami éppen foglalkoztatja. Alapból sem igazán jó a memóriája, hiszen a kulcsfontosságú emlékeket – főként egy-egy konfliktust, az erős ellenfeleket vagy a legfontosabb győzelmeket – leszámítva, nagyon kevés eseményt képes előcsalogatni a fejéből. 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg igencsak hajlamos kiszínezni, változtatgatni az emlékeket csupán azért, hogy kedvezőbb színben tüntesse fel magát a többiek előtt. Az ő memóriája sem nevezhető briliánsnak, valójában meglehetősen sekélyesen emlékszik az élete számos eseményére. Nem szeret az emlékeiben és a múltban élni, ezért egyáltalán nem véletlen, hogy a korábbi történések nála is gyorsan a feledés homályába vesznek.

via GIPHY

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak teljes munkaidőben álmodozik, ezért az sem véletlen, hogy nála meglehetősen gyakran keveredik a valóság a képzelettel. Az emlékei egy idő után meseszerű történetté alakulnak. Nem szándékosan színezgeti a múltbeli eseményeket, inkább csak szórakoztatóbbá, érdekesebbé szeretné tenni őket. Egy idő után pedig a valós történések egészen feledésbe merülnek, és már csak az álomképek maradnak. Ha maradnak.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek tökéletesen sorolja a történelmi tényeket, a lexikális tudása elsőrangú. Viszont, amikor a saját emlékei kerülnek szóba, teljességgel csődöt mond. Neki folyamatosan pörög az agya, ezért bizonyos idő után törlődik a memóriájának az a része, amit már nem érez fontosnak, hogy felidézzen a múltból. A legfontosabb emlékei nagyon élesen megmaradnak, legalábbis addig, amíg újra megtelik a memóriája, mert valami fontosabb került előtérbe.

feledékeny csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igencsak feledékenyek (Thinkstockphotos)

Your Tango

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!