Izgalmakat jósolnak a rúnák az idei nyárra az Oroszlán csillagjegynek

Hírek

Oszd meg másokkal is

Mivel egyáltalán nem könnyű megfejteni és helyesen értelmezni a rúnákra vésett jeleket, korábban úgy tartották, csakis azok fedhetik fel a rúnák titkát, akiket mágikus képességekkel áldott meg a sors. Az Oroszlán csillagjegynek a nyár hátralévő időszakra a Wunjo rúna tartogat fontos üzenetet. A Wunjo az öröm rúnája, a hozzá tartozó szerencseszám a 8, a színe pedig az élénk sárga.

rúna jóslás oroszlán csillagjegy

A Wunjo, az öröm rúnája most igzaán boldoggá teheti az Oroszlánokat – Thinkstockphotos

A rúna üzenete az Oroszlán csillagjegynek

A Wunjo rúnában többek között az a nagyszerű, hogy a legváratlanabb és a legreménytelenebb pillanatokban hozhat csodás fordulatot. Ezekben a hetekben megdobogtatja az Oroszlán csillagjegy szívét, hiszen betoppanhat életébe a régen várt szerelem, vagy olyan munkát kaphat, amibe szó szerint beleszeret. Az sem kizárt, hogy más, hosszabb ideje óta bonyolódó, idegesítő feladatokban következik be nem várt, kedvező fordulat.

Kétségtelen, nagy megkönnyebbülést és régen áhított boldogság érkezik az Oroszlán csillagjegy életébe, amit kezdetben talán nem is nagyon akar majd elhinni. Pedig most érdemes háttérbe szorítani a gyanakvást, a kishitűséget és a kétkedést, mert a Wunjo rúna kivételesen pozitív kisugárzásával bearanyozhatja a mindennapokat. A Wunjo rúna kedvező kisugárzását az Oroszlánok párjuk minél gyakoribb megölelésével fokozhatják.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!