Vasvári Vivien családi örömhírt osztott meg rajongóival

Hírek

Oszd meg másokkal is

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője mostanában szinte egy percig sem pihen: amellett, hogy a közelmúltban megszervezte kisfia, Edward keresztelőjét, javában szervezi a grandiózus esküvőjét is. A nagy eseményre, ami július 15-én lesz majd a Petőfi téri Ortodox templomban, Vivien minden érdeklődőt szeretettel vár. Sőt, még fotózkodni is hajlandó majd velük.

A luxusfeleség most viszont olyan örömhírrel jelentkezett be Instagram-oldalán, ami nem az esküvővel és még csak nem is nemrég született kisfiával kapcsolatos. Vivienék ugyanis ma ünneplik kislányának, a kis Arianának a negyedik születésnapját, amiről anyukája természetesen a közösségi oldalon is megemlékezett. Méghozzá egy cuki fotóval.

Nem tudok elégszer hálát mondani istenkének, hogy egy egészséges-kedves-gyönyörű hercegnővel ajándékozott meg engem. Ma 4 éves lettél és kívánom, hogy mindig ilyen boldog legyél és az utadat csakis sikerek kísérjék. Én itt leszek neked és mindig számíthatsz rám” – írta Vivien a kép mellé.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!