Tischler már megverné és elfelejtené az Újpestet: “Nem fogom visszafogni magam”

Futball

Oszd meg másokkal is

Mint ismeretes, Tischler Patrik személyében korábbi utánpótlás-válogatott csatárt szerződtetett a Budapest Honvéd Újpestről, a 27 éves játékos kölcsönben, az idény végéig került Kispestre. Szeptember elsején, szombaton pedig Újpest-Honvéd rangadót rendeznek a Szusza Ferenc Stadionban…

3-4 napja még az Újpest színeiben futballoztam, úgyhogy eléggé furcsa lesz a dolog. De innentől kezdve ezt el kell felejteni, profi labdarúgók vagyunk, úgyhogy a pályán nincs barátság, nincs haverság. Szeretnénk megnyerni a mérkőzést – mondta Tischler a Digi Sportnak. A Honvéd klubhonlapjának ugyanerről így nyilatkozott:

– Talán a Jóisten akarta, hogy pont így záruljon le az ügyem, hogy az Újpest ellen játszhatok. Nem fogom visszafogni magam, azt a részt már lezártam, egy profi játékosnak a saját klubjára kell koncentrálnia. Mindent megteszek majd azért, hogy győztesen jöjjünk le a pályáról!

A 181 NB I-es meccsén 53 gólt szerzett támadó játszott eddig 10-szer játszott az Újpest ellen az élvonalban és 7-szer is betalált a liláknak, legemlékezetesebb meccse a 2015 májusi Puskás Akadémia-Újpest találkozó volt, amikor mesternégyest szerzett az 5-4-es vereséget szenvedő felcsúti gárdában.

The post Tischler már megverné és elfelejtené az Újpestet: “Nem fogom visszafogni magam” appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!