40 centisre zsugorította a derekát a 42 éves anya

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az amerikai Sarah Vaeth 2012-ben kezdett fűzőt viselni, eredetileg azzal a céllal, hogy rossz testtartásán javítson. Akkoriban 66 centiméter volt a derékbősége, az első fűzője pedig 60 centis volt derékban. kezdetben naponta csupán 1 órát volt képes viselni a fűzőt. Az évek folyamán aztán ez az időintervallum fokozatosan nőtt, míg a fűzők egyre szűkebbek lettek.

A nő 4 évvel ezelőtt életet adott egy kislánynak, ám a szülést követően csupán csak pár napot várt és újra viselte a fűzőt.

(Profimedia, Media Drum World)

A 42 éves nő ma már naponta 16-20 órát tölt fűzőben, általában abban is alszik. A derékbőségét mostanra 40 centire zsugorította össze.

Összesen 14 fűzője van, melyek között akadnak személyre szabottan készült darabok is. Napközben rövidebb fűzőket visel, melyek szabadabb mozgást engednek, ezekben akár takarítani vagy kertészkedni is tud. Futni viszont nem, így ahhoz leveszi.

(Profimedia, Media Drum World)

Sarah saját bevallása szerint szereti, ahogy a fűző megváltoztatta a testét és enyhítette a szorongását, mellyel korábban harcolt. Ahogy a fűző kiegyenesítette a testét, úgy lett egyre magabiztosabb is.

Tisztában van vele, hogy a fűző összenyomja a bordáit és a tüdőkapacitása kisebb lett, mint eredetileg volt.  Ugyanakkor nem tervezi, hogy valaha is felhagy a fűzőviseléssel.

via

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!