Ördög Nóra fekete miniben ment férjhez – eddig nem láttuk a ruháját

Hírek

Oszd meg másokkal is

Nyolc évvel ezelőtt keltek egybe, de ezt nem akarták világgá kürtölni. Pláne, miután a kapcsolatuk eleje nagy port kavart, hiszen mindketten házasságban éltek, erről nemrég Ördög Nóra és Nánási Pál a podcast adásukban beszélt.

“Annyira gyorsan ugrottunk bele a kapcsolatunkba, annyira rövid idő alatt, már-már viharos gyorsasággal mondtuk ki az ítéletet, hogy igen, ez az, ez a száz százalék, egy életre szól, és felrúgtuk a korábbi életünket. Olyan szinten éreztünk egy zsigeri sugallatot, hogy én nem éreztem benne különösebb rizikót, amikor ezt kimondtam” – mesélte a műsorvezető, és a férjével azt is beismerték, hogy gyakorlatilag egyből elutaztak, mindentől távol, hogy igazán megismerjék egymást. azon az úton persze voltak meglepetések, Ördög Nóra is elbizonytalanodott, de az idő őket igazolta. 

Ördög Nóra és Nánási Pál ma már szívesen megosztja másokkal is a boldogságukat (fotó: Instagram)

A szülőkkel is gyorsan kellett közölni a nagy hírt, Nóri pedig felidézte, mit is mondott: „Anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok, minden oké, megtaláltam az igazit, úgy hívják, hogy Nánási Pál.” 

Akkor minden újság velük volt tele, a buszon, a vonaton is a nevüket lehetett hallani, nem csoda, ha a pár meg akarta tartani az esküvőt magának. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy a mai napig alig néhány képet láttunk a nagy napról. 

Ördög Nóra például ezt osztotta meg az évfordulójukon: 

8 évvel ezelőtt…❤💍@palnanasi #igen #igenigenigen #igenigenigenigen #nánásivagyok #feleségvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Nánási Pá képéről pedig az is kiderült, hogy Nóri fekete miniszoknyát viselt, ami nem éppen hagyományos menyasszonyi ruha. 

8 évvel ezelőtt. ❤ Itt indultunk neki az útnak. #évforduló #nanasiek #még100-at @ordognora

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés,

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!