Büszkén vonult a kifutón a végtaghiányos szépség

Hírek

Oszd meg másokkal is

Az amerikai Jaleesa Graham feljlődési rendellenesség következtében jobb alkar nélkül született. Korábban igyekezett ruhákkal rejtegetni végtaghiányát, a fotókon pedig mindig úgy pózolt, hogy lehetőleg ne látsszon a fogyatékossága. Idővel aztán egyre kevésbé rejtegette a karját, míg el nem jutott odáig, hogy ma már szépnek látja magát, nem pedig furcsának. Önmaga elfogadásában sokat segített az is, hogy modellkedni kezdett. 

“Bár szégyenlős voltam, a modellkedés magabiztossá és különlegessé tett, ami nem olyan volt, amit mindig is éreztem” – fogalmazott.

(Profimedia, Caters News)

A 27 éves nő nemrégiben a Runway of Dreams alapítvány divatbemutatóján is szerepelt, ahol a fogyatékkal élő modellek, speciálisan az ő igényeikre készült Tommy Hilfiger ruhákat viseltek.

“A kifutón szépnek éreztem magam, befogadottnak, és büszke voltam arra, aki vagyok. A különlegességem olyan volt, mint egy kitüntetés, amit büszkén viseltem.” 

(Profimedia, Caters News)

Jaleesa meg akarja mutatni az embereknek, hogy mindenki másmilyen és mindenki úgy jó, ahogy van. Reméli, hogy  másokat is inspirál és segít megváltoztatni a szépséggel kapcsolatos társadalmi felfogást.

via

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!