DAC: Az edzőjével összeveszett válogatott játékos BL-csapathoz igazolhat

Futball

Oszd meg másokkal is

Erik Pacinda azután került ki a DAC keretéből, miután a Szenyicén elért győzelem után (2-1) tett nyilatkozatában kifejtette, nézeteltérései támadtak a csapat vezetőedzőjével, Peter Hyballával. A játékos teljes mérkőzést legutóbb szeptember közepén, a Slovan ellen játszott, azóta csak csereként lépett pályára. Október 1-én először egy hétre, majd végleg kikerült a DAC keretéből. Az esetet Világi Oszkár tulajdonos a Sport napilapnak tisztázta – írja a sportolunk.sk.

Egyezség született köztem, a játékos és az edző között. Erik távozik tőlünk és már érkezett is egy komoly külföldi ajánlat. Ha sikeresen átesik az orvosi vizsgálatokon, már semmi sem akadályozhatja meg az átigazolásban, ugyanis a klubok megegyeztek egymással. Ez a játékos és a klub számára is jó, habár az ősz végéig nem léphet pályára, szerettem volna, ha már ez idő alatt új klubjával készülhet – fogalmazott Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa.

Pacinda három évvel ezelőtt igazolt Dunaszerdahelyre, ahol hároméves szerződést írt alá, majd 2017 októberében 2020-ig hosszabbított.

A sportolunk.sk a Sport napilap információi alapján azt írja, érdeklődőkből nincs hiány, a legnagyobb valószínűség szerint Pacinda a cseh bajnok Plzen-hez igazolhat, amely szerepel az idei BL-csoportban.

The post DAC: Az edzőjével összeveszett válogatott játékos BL-csapathoz igazolhat appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!