Ezek a csillagjegyek érzelmileg tökéletesen összeillenek

Hírek

Oszd meg másokkal is

A Kos és a Mérleg párkapcsolata

A Kos és a Mérleg párkapcsolatára nagyon igaz, hogy az ellentétek mágnesként vonzzák egymást. A Kos életébe lassulást és megnyugvást hoz a Mérleg jelenléte, fordítva pedig a kiegyensúlyozottságra, harmóniára törekvő Mérleget alaposan felrázza a Kos szenvedélye. Különbözőségük ellenére tökéletesen megértik egymás érzéseit, és empátiával viszonyulnak a másikhoz.

érzelmileg összeillő párok horoszkóp

A Kos és a Mérleg mágnesként vonzzák egymást (Thinkstockphotos)

A Skorpió és a Halak párkapcsolata

A két vizes csillagjegy, a Skorpió és a Halak között tökéletes az összhang, akár barátok, akár szerelmesek válnak belőlük. A szenvedély, az érzelmek és az intuíció vezérli mindkettejüket, de ami a legfantasztikusabb, hogy egymás társaságában teljes biztonságban érzik magukat. Ezért ez a párkapcsolat mindkettejükre gyógyító hatással van. Ők valóban nagyon összeillenek.

érzelmileg összeillő párok horoszkóp

Tökéletesen összeillik a Skorpió és a Halak (Thinkstockphotos)

A Nyilas és a Vízöntő párkapcsolata

A Nyilas és a Vízöntő mindketten a szabadság szerelmesei, ezért amikor összekerülnek, ők valóban a legjobbat hozzák ki egymásból. Nagyon szerencsések, ha egymásra találtak, hiszen mindketten megértik a másik függetlenségét, a nyitottság iránti igényét és vágyát, így elkerülhetik a konfliktusokat. Ugyanarra vágynak, kalandra, önállóságra és persze egymásra.

érzelmileg összeillő párok horoszkóp

A Nyilas és a Vízöntő a szabadság szerelmese (Thinkstockphotos)

bustle

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!