NB I: Bár a Fradi nyerte a derbit, az Újpesté a legjobb kapus – a forduló válogatottja

Futball

Oszd meg másokkal is

A forduló válogatottja

Pajovic (Újpest) – Kulcsár (Paks), Vinícius (Vidi), Leandro (Ferencváros), Barna (DVSC) – Bognár (MTK), Molnár (Mezőkövesd), Huszti (Vidi) – Takács (DVSC), Lanzafame (Ferencváros), Drazic (Mezőkövesd)

A forduló cseréje: Simon András (Paks)

A forduló edzője: Szerhij Rebrov (Ferencváros)


Filip Pajovic (Újpest)

Nagy szerepe volt abban, hogy csapata csak egy góllal veszítette el a derbit. Folyamatosan tűz alatt tartották a kapuját, a legnagyobb védést a hosszabbításban mutatta be, amikor leszedte a ziccerben kilépő Böde lábáról a labdát.

Kulcsár Dávid (Paks)

Kiválóan oldotta meg a védekező feladatát és a támadásokat is hatékonyan segítette. Jók voltak a labdái, 84 százalékos pontossággal passzolt. A hajrában egy felfutás után győztes gólpasszt adott Kecskésnek.

Vinícius Paulo (Vidi)

Kemény és határozott volt, nem tudtak vele mit kezdeni a diósgyőri támadók. Kereste a párharcokat, amelyeket eredményesen vívott meg, tizenhárom alkalomból tízszer ő jött ki győztesen ezekből.

Leandro (Ferencváros)

Stabilan védekezett, hasznos játékával sokat tett azért, hogy az FTC kapott gól nélkül nyerje meg a derbit.

Barna Szabolcs (DVSC)

A fiatal védő jól zárt le a szélt, megakadályozva ezzel az ellenfél szárnyjátékát. Emellett hatékonyan segítette a támadásokat. Ő szerzete meg csapata vezető találatát.

Bognár István (MTK)

Talán az eddigi legjobb meccse volt kék-fehérben, társaihoz hasonlóan az első félidőben remekelt. Már a mérkőzés elején volt egy veszélyes bombája, amelynél a kapus bravúrral mentett, majd a védőjét kicselezve lőtte meg első MTK-s gólját – látványos találat volt. Később is voltak remek labdái, akadt még egy veszélyes átlövése, aminél csak centik hiányoztak.

Molnár Gábor (Mezőkövesd)

Csereként adott lendületet a kövesdiek támadójátékának. Ő egyenlített közelről, majd kiosztott egy „gólpasszt” Kosztának, amit azonban a társ nem értékesített.

Huszti Szabolcs (Vidi)

A fehérváriak nem nyújtottak kiemelkedőt Diósgyőrben, de Huszti Szabolcs igen. A rutinos középpályás minden akcióban benne volt, pontrúgásai életveszélyesek voltak és távoli lövésekkel is szinte csak egyedül ő próbálkozott. A slusszpoént aztán a győztes gólja jelentette, Pátkai remek átadását sodorta a kapuba, ezzel három pontot szerzett a címvédőnek.

Takács Tamás (DVSC)

Remek cserének bizonyult, beállását követően szinte azonnal egyenlített, majd a hajrában egy higgadt megoldással biztossá tette a Loki győzelmét.

Davide Lanzafame (Ferencváros)

Nagyon motivált volt a derbin, többször került az újpesti kapu elé. A második játékrész elején egy szép mozdulat után eldöntötte a három pont sorsát.

Stefan Drazic (Mezőkövesd)

Gólra törően játszott, végig lekötötte a védők figyelmét. Fejesgólja csak azért nem ért három pontot, mert a hajrában védőtársai nem voltak eléggé fegyelmezettek.


A forduló edzője: Szerhij Rebrov (Ferencváros)

Csapata végig dominálta az Újpest elleni mérkőzést, több helyzetet is kidolgoztak, de csak egyet értékesítettek. A védelem annyira stabil volt, hogy az Újpest egy komolyabb lehetőségig jutott.

A forduló cseréje: Simon András (Paks)

Remek cserének bizonyult. Az 59. percben állt be, majd három perccel később egy szemfüles góllal egyenlített.

The post NB I: Bár a Fradi nyerte a derbit, az Újpesté a legjobb kapus – a forduló válogatottja appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!