Reviczky Gábor mindent megtesz, hogy túlszárnyalja a jóslatot

Hírek

Oszd meg másokkal is

Állítólag kétezer évvel ezelőtt az ősi Indiában keletkeztek azok a pálmalevelek, amelyekre 110 millió életutat rögzítettek. Reviczky Gábor érdeklődését is felkeltette a jóslat, a színész is kikerestette a saját pálmalevelét, mert szerette volna tudni, mire számíthat az életben.

“Minden izgalmas, megfoghatatlan dolog érdekel. Rá­adásul, ha ez rólam is szól, még jobban felcsigázza az érdeklődésem. Miután megkaptam a levelet, bizony elcsodálkoztam azon, hogy a több ezer évvel ezelőtt leírtak mind-mind bekövetkeztek az életem során. Egy „jóslat” nem vált be teljesen, igaz, erről nem a pálmalevél tehet. Négy évvel ezelőtt beszavaztak a Nemzet Művészei sorába, de aztán mégis valaki más került a helyemre. Tehát, a pálma azért nem tévedett akkorát…” – mesélte a Borsnak Reviczky Gábor.

A sorslevél nemcsak az életről, hanem az elmúlásról is tudatja az embert. “Bizony, pontosan le van írva, mikor jön el a vég, eszerint 79 éves koromban, vagyis alig tíz év múlva halok meg. De én bízom benne, hogy ez lesz a következő olyan tévedés, ami engem illet, ugyanis remélem túlélem a halálom napját. Sok feladatom van még, szeretnék még nagyon hosszú ideig színész maradni” – mondta el Reviczky Gábor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!