Botrány! Ha törik, nem javítható a Google Pixel 3 kijelzője

Tech

Oszd meg másokkal is

Lassan egy hónapja van a piacon a Google Pixel 3 és nagyobbik testvére, a Pixel 3 XL, melynek különleges kialakítású üvegborításában rengeteg felhasználó leli örömét. A makulátlan élvezet érdekében sokan tokot és kijelzővédő fóliát sem raknak a készülékre, ám mint kiderült, ennél nagyobb dőreséget nem is tehetnének, mivel ha törik az elő- vagy a hátlap, akkor hetekig, de akár hónapokig is úgy maradhat…

Az internet azoktól a felhasználóktól hangos, akik arra panaszkodnak, hogy a Google nem képes megjavítani törött vagy repedt készüléküket. A gyártó teljesen híján van a szükséges alkatrészeknek, és maga sem tudja, mikor kap belőlük megfelelő mennyiséget. Nyilván ezek elsősorban amerikai hangok, de valószínűleg más régiókban sem lehet sokkal rózsásabb a helyzet, amennyiben gyári alkatrészt szeretnénk a törött, repedt jelenlegi helyett, nem pedig valami utángyártott megoldást.

A Reddit oldalán szép számmal vannak olyan felhasználók, akik teljesen ki vannak akadva, mert egy hónapot kell várniuk, mire átveszik javításra a mobiljukat a Google olyan hivatalos szervizpartnerei, mint a uBreakiFix. Sajnos az áldatlan állapot minden nem garanciális javításra vonatkozik, az akkumulátor cseréjét nem számítva. A garanciális szerelések szerencsére nem tűnnek érintettnek, azokat képes a Google megoldani, ugyanakkor sokan sérelmezik, hogy egy prémium okostelefon vásárlása után szinte nullával egyenlő a garancián kívüli ügyféltámogatás.

Forrás: GSMArena

The post Botrány! Ha törik, nem javítható a Google Pixel 3 kijelzője appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!