Megérkezett a Samsung második Android Go mobilja

Tech

Oszd meg másokkal is

Az Android Go operációs rendszert a belépőszintű hardverre optimalizálta a Google, és egyre több ilyen könnyített szoftveres környezetet futtató okostelefon kerül piacra, mióta a fejlesztés napvilágot látott. A Samsung Galaxy J4 Core a koreai vállalat második ilyen jellegű készüléke, ami a fejlődő országokban, és a pénztárcabarát okostelefonra vágyók körében arathat nagy sikert.

A mobil egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a kijelző, ami egészen igényes lett egy alsóházas telefonhoz képest. A Galaxy J4 Core képernyője 6 colos, és HD+ felbontással rendelkezik, a gyártáskor pedig LCD technológiát használtak. A Samsung nem nagyon dicsekedett a megjelenítő mögött található lapkakészlet pontos ismertetésével, ami egyáltalán nem véletlenül, mivel az Exynos 7570 cseppet sem mai megoldás. A négymagos chipset dolgozott már a Galaxy J2 Core belsejében is, órajele 1.4 GHz, ami nem valami acélos, de talán ez még megbocsátható abban a kategóriában, ahol a telefon versenyezni fog.

A készülék 1 GB RAM-ot, és egy szerencsére bővíthető, 16 GB kapacitású belső tárhelyet kapott, ráadásul a Micro SD slot akár 512 GB-os kártyákkal is boldogul. Az elsődleges kamera felbontása 8 MP, rekeszértéke f/2.2, míg az előlapon 5 MP-es egységet találni azonos apertúrával.

Az üzemidő biztosan remek lesz, mivel 3300 mAh kapacitású akkumulátort építettek a Galaxy J4 Core belsejébe, és ezzel a hardverrel, illetve kijelzővel párosítva nem lesz nehéz feladat a mobilitás megőrzése. A szoftveres oldalt Android 8.1 Oreo rendszeren alapuló Android Go operációs rendszer képviseli. Egyelőre árat és elérhetőséget nem tudni, de valószínűleg nem fog majd vastagon a koreaiak képzeletbeli tolla. Ami a színeket illeti, a telefon kérhető fekete, kék és arany változatokban. Másodlagos telefonnak, vagy a gyerkőcnek nem is olyan rossz, igaz? Írjátok le kommentben, hogy Ti mit gondoltok erről a vadonatúj Samsung mobilról!

Forrás: GSMArena

The post Megérkezett a Samsung második Android Go mobilja appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!