Megnyílt karácsonyi vásár a budapesti Vörösmarty téren

Hírek

Oszd meg másokkal is

Péntektől várja a látogatókat a 20 éves Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren egészen január elsejéig hagyományos Kárpát-medencei gasztronómiai kínálattal, ünnepi kulturális programokkal és minőségi iparművészeti kézműves termékekkel.

Turisták a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásáron a megnyitó napján az V. kerületi Vörösmarty téren 2018. november 9-én -MTI/Szigetváry Zsolt

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a vásár pénteki megnyitóján felidézte, hogy a Vörösmarty téri ünnepi forgatagot évek óta Európa legjobb karácsonyi vásárai között tartják számon, amely köszönhető a különleges adottságú térnek, a színvonalas programoknak és portékáknak, valamint a gasztronómiai ínyencségeknek.

Bánt Teodóra, a rendezvényt szervező Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ vezetője kiemelte, hogy a színpadon ünnepi programokkal készülnek, a Hütte irodalmi és a gasztronómia találkozások színtere lesz, de lesz fényfestés a Gerbaudnál és számos gyermekfoglalkozást is szerveznek.

MTI

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!