Skincode Exclusive – Speciális sejtterápia a fiatalabbnak látszó bőrért (X)

Hírek

Oszd meg másokkal is


A Skincode Exclusive sejtterápiás dermokozmetikai termékcsalád, amelyet az érett bőr speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Az erőteljes öregedésgátló hatóanyagok felgyorsítják a sejtek megújulási folyamatát, amely lelassul a kor előrehaladtával.

A Skincode kiemelkedő hatékonyságú és minőségű szérumokat és ránctalanító krémeket dobott piacra történetének 20 éve alatt. A Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém segít kisímitani a már kialakult ráncokat, halványítja a sötét karikákat és csökkenti a szem alatti táskákat.

A kulcsfontosságú összetevő:

A 2. generációs aktív sejtregeneráló komplex (ACR G2) valódi innováció a bőr öregedése elleni küzdelemben. Két komplex exkluzív kombinációjából áll:  (peptid komplex) és szójaglikogén. A két komplex együttesen hat, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával csökken. Láthatóan csökkentik a ráncokat, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Intenzíven hidratálják a bőrt, javítják a rugalmasságát, elősegítik a sejtek megújulását. Védenek az UV sugárzás káros hatásai és a szabad gyökök ellen.

A Skincode Exclusive termékek:

·         Parabénmentesek

·         Allergénmentes illatanyagokat tartalmaznak

·         ACR G2 komplex hatóanyagot tartalmaznak

·         Bőrgyógyászatilag és szemészetileg teszteltek

·         Állatokon nem teszteltek

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!