Tiara-gate: A királynő szerint Meghan Markle „nehéz eset”

Hírek

Oszd meg másokkal is

Erzsébet királynő az esküvő előtt óva intette fiát, Harry herceget, legyen óvatos leendő feleségével, mert Meghan Markle „nehéz eset” – derül ki egy most megjelent könyvből.

Fotó: Aaron Chown / POOL / AFP

Robert Jobson brit újságíró szerint az uralkodó és leendő menye komoly vitába keveredett azon, hogy milyen tiarát viseljen az amerikai színésznő a menyegzőn. A királyi udvarból kiszivárgott értesülések szerint Markle egy smaragdokkal kirakott fejdíszt választott volna, de a királynő megvétózta a döntését. „Nem lehetett kideríteni, honnan származott az ékszer. Többen attól tartottak, hogy Oroszországban készült” – mondta a riporternek egy bennfentes.

A könyv szerint, amikor kiderült, hogy az ifjú arának a királynő által kiválasztott gyémántos platina tiarát kell viselni a szertartáson, Harry teljesen kikelt magából. „Amit Meghan akar, azt megkapja” – oktatta állítólag a személyzetet.

Jobson úgy tudja, hogy a királynő és Markle annyira összekaptak az ékszerválasztás miatt, hogy Erzsébet a fiát is magához rendelte. „Meghan nem kaphat meg bármit, amit szeretne. Azt a tiarát fogja viselni, amit én adok neki” – mondta állítólag az idős uralkodó.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!