ValóVilág: Radics egy hiszti miatt feladná a játékot?

Hírek

Oszd meg másokkal is

Radics birtokolja jelenleg a villamesteri címet. Bár Ginu kísérletet tett a cím elbitorlására, nem járt sikerrel. Most Erának és Rolinak nyílik lehetősége, hogy harcba szálljanak a Villamesteri címért. Azonban a címért zajló kihívásban nem remekel Radics és megfordul a fejében, hogy inkább elhagyja a villát.

Ismét lehetőség nyílik arra, hogy új villamestere legyen a villának. Ezúttal Era és Roli szállhatnak harcba a jelenlegi villamesterrel, Radiccsal, a titulus megszerzésért. A cím megszerzését minden játékos komolyan veszi, hiszen villamesternek lenni nemcsak felelősségteljes feladat, de a ValóVilág9 powered by Big Brotherben egy fontos titulus is: a villamester bizonyos helyzetekben döntést is hozhat.

Ezúttal egy memóriajátékban kell bizonyítania Erának, Rolinak és Radicsnak. Emlékezetből kell felidézniük, hogy egy, a TV képernyőjére vetített fotón miket láttak. A fotón látottakat egy táblára kell felírniuk, emlékezetből, azonban Radics már az elején elbizonytalanodik, hogy pontosan miből, mennyit látott. Végül teljesen belehergeli magát a feladatba és kifakad.

Sőt, még az is megfordul a fejében, hogy ügyetlensége miatt inkább feladja az egész játékot és távozik a villából. “Ideges vagyok, hogy nem jut eszembe miből, hány darab volt. Fel tudnék most robbanni” – mondta Radics, aki – mivel nehezen tudta felidézni a látottakat és azok pontos mennyiségét – szíve szerint inkább azonnal megfutamodott volna, egészen a villa kijáratáig. Hogy végül miként ért véget a Villamester-kihívás kiderül ma 22:00-tól az RTLII-n.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!