Hódi Pamela megint beszólt Mazsinak

Hírek

Oszd meg másokkal is

Hódi Pamela korábban már többször kérte Mazsit, hogy fejezze be Nati posztolgatását, azonban Berki Krisztián feleségét ez nem annyira érdekli. Tegnap még a TV2 stúdiójába is bevitték, majd teleposztolták vele az Instagramot. A modell rajongói is észrevették, kemény szavakkal illették a műsorvezetőt és Mazsit, majd Pamela is elmondta a véleményét. 

Az egyik követő azt nehezményezi, hogy egyáltalán posztolnak Natiról, hiszen egyre nagyobb, és joga van eldönteni, hogy szeretné-e. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy ez nem csak Hódi Pamelán múlik, hiszen ha ő nem is oszt meg a kislányáról képeket, az édesapja és az ő felesége ugyanúgy fog. „Elgondolkoztam már rajta, és nem is tartom kizártnak, hogy meg fogom valósítani. Nem amiatt, amiről az én posztjaim szólnak róla, hanem a másik oldalt nem nézem jó szemmel” – válaszolt a modell, egy másik kommentben pedig Mazsinak is beszólt.

„Mivel az édesapja, ezért nem tudom megtiltani, ez szerintem intelligencia kérdése, ki mit és mennyit posztol a gyermekéről, vagy más gyermekével” – írta Pami. 

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!