Rebrov kirakta a keretből Böde Dánielt – januárig

Futball

Oszd meg másokkal is

Szerhij Rebrov nem cicózik, elég szigorúan megbüntette azt a Bödét, aki a közönség kedvence, emellett csapatkapitány, valamint évek óta a Fradi legjobb gólszerzője.

A hétvégi viselkedése miatt ezen a héten nem készülhet társaival Böde Dániel, ideiglenes száműzte a keretből Rebrov.

Ez ugyan mindössze annyit jelent, hogy egy héttel meghosszabbodik Böde téli szabadsága, mert januárban már a csapattal edzhet, de maga a döntés ennél továbbmutat: Rebrovot nem érdekli, hogy hívják azt, aki balhézik, kivágja, megbünteti, példát statuál.

Valóban, a hétvégi viselkedése miatt Szerhij Rebrov vezetőedző erre a hétre felmentette Böde Dánielt az edzések látogatása alól. A büntetése azonban csak a Vidi elleni mérkőzésig érvényes, a januári felkészülést már együtt kezdheti meg a csapattal” – tette hozzá Orosz Pál.

Böde bűne azt volt, hogy a Mezőkövesd elleni hazai – megnyert – bajnoki 61. percében, a lecserélése után dühösen, csapkodva, káromkodva, a kabátját dobálva ült le a kispadra. Csapatkapitányként. Túlcsordult a motivációja.

M4Sport

Kicsit durcás volt lecserélése után Böde Dániel, aki valószínűleg nem imát mormolt az orra alatt. Simek Péter megérti a támadót, edzője, Sergei Rebrov szerint viszont Bödének és a szurkolóknak is el…

Az FTC vasárnap a címvédő, jelenleg nyolcpontos lemaradással második helyen álló Vidi vendége lesz, ahol mindenképp szükség lehetett volna Bödére, de Rebrovnak a fegyelem fontosabb.

Bödével más igazságtalanságok is megestek már idén:

{http://player.hu/sport-3/nb1-szakvelemeny-az-m4-tevestudiobol/}

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!