A Honvédból igazolt a Haladás – hivatalos

Futball

Oszd meg másokkal is

Holdampf Gergő utánpótlás-játékosként Sopronban majd a ZTE-ben szerepelt, felnőtt pályafutását Újpesten kezdte, utána visszatért szülővárosába – aztán Nyíregyházára került. A 24 éves hátvéd tavaly nyáron a Honvédhoz igazolt, majd szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott a kispestiekkel.

Mivel ősszel kevés játéklehetőséghez jutottam Kispesten, így a télen közös megegyezéssel szerződést bontottunk.

Megkeresett a Haladás, és nem sokat gondolkodtam, nagy örömmel igazoltam Szombathelyre. Óriási kihívás ez számomra minden erőmmel azon leszek, hogy bent maradjon a csapat.

Bízom abban, hogy ősztől is NB I-es lesz a Haladás. A középpálya közepén érzem magam a legjobban, de nyilván ott játszom, ahová az edzőm állít. Ami a csapatot illeti, Sopronban együtt futballoztam Gaál Bálinttal, Rácz Barnabással és Jancsó Andrással – nem idegen helyre kerültem tehát – mondta Holdampf a klubhonlapnak.

Holdampf az NB I-ben jelenleg a kiesés ellen küzdő Haladás első téli szerzeménye. Az egyszeres U20-as válogatott játékos összesen két alkalommal lépett pályára az NB I-ben, az ősszel mindkétszer csereként állt be a fővárosi együttesbe. Ezenkívül 112-szer NB II-es meccset tudhat a háta mögött.

The post A Honvédból igazolt a Haladás – hivatalos appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!