Angol és francia fociban látják a hétvége “tuti” tippjeit

Futball

Oszd meg másokkal is

A Championshipben rangadót rendeznek: a komoly élvonalbeli múlttal rendelkező WBA a Norwichot fogadja. A birminghamiek erős támadósorral rendelkeznek, otthon erősen (7-4-2), és összességben jó passzban várják a találkozót. 46 pontosak, győzelem esetén beérnék aktuális riválisukat. A kanárik kisebb gödörben vannak, három nyeretlen bajnokit követően kiestek az FA-Kupából is. Vendégségben erősek, és csak egyszer kaptak ki (6-6-1)! A gólváltás benne van a pakliban, 1.5-ért mindenképpe megér egy próbát.

A League I-ben a listavezető Portsmouth vendége a középmezőnyben helyet foglaló Blackpool lesz. A kék-fehérek lendületben vannak, továbbjutottak az FA-Kupában is (Norwich 0-1), és a pontvadászatban is remekel. 57 egységnél jár, hazai mérlege 8-3-2. A narancssárga-feketék 35 pontosak, idegenben viszont masszívak (3-5-4). Az utóbbi hetekben pocsékul teljesítenek, a múlt hétvégén az Arsenalt sem tudták meglepni a kupában (0-3). Ma sem várunk meglepetést, 1.55-ért érdemes behúzni a hazai győzelmet.

A francia élvonalban a Toulouse vendége a Strasbourg lesz. Mindkét alakulat jó formában várja a találkozót, a hétközi Ligakupa-fellépésen mindketten sikert arattak. A lila-fehérek 21 pontjukkal még nincsenek teljes biztonságban, nem úgy a 26 egységnél járó vendégek. Bár a házigazdák támadójátéka sokáig akadozott, mostanában szép számmal termelik a gólokat. A kék-fehérek idegenben is veszélyesek, így a gólváltás egészen jó opciónak tűnik 1.85-ért!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

The post Angol és francia fociban látják a hétvége “tuti” tippjeit appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!