Friss infók a Samsung legolcsóbb Galaxy S10 mobiljáról

Tech

Oszd meg másokkal is

A Samsung úgy döntött, hogy érdemesebb minél szélesebb termékpalettával jelen lenni a piacon, így a hamarosan bemutatkozó szériából már olcsóbb változatot is kapunk majd, amely egyelőre nagyon ígéretesnek tűnik.

Az már biztos, hogy érkezik egy gazdaságos változat, amelyet a pénztárcájukra érzékenyebb, ám csúcsmobilra vágyó felhasználóknak szánnak. Eddig Galaxy S10 Lite néven hivatkoztak rá mindenhol, ám a legfrissebb infók szerint Galaxy S10 E néven kerül majd a boltokba.

Az ár csökkentésének érdekében sajnos kimarad a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó, és egy hagyományos, lapos kijelzővel kell beérnünk. Ezekkel természetesen semmi gond nincs, hiszen így is megtalálhatja célközönségét az 5,8 colos képátlóval rendelkező kompakt méretű mobil.

A nagy kérdés természetesen most is az árazás, mivel ha tényleg egy versenyképes terméket akarnak piacra dobni, akkor a riválisok készülékeinek, és a széria nagyobb változatainak árát is figyelembe kell venni. Korábban már volt szó róla, hogy 240 ezer forint körül nyithat az olcsóbb verzió.

Ennyiért persze akad néhány nagyon jó ajánlat a piacon, elég csak a Huawei Mate 20-ra gondolni, amely már 200 ezer forintért is beszerezhető. A sima Galaxy S10 állítólag 285 ezer Ft körül nyit majd, de ennyiért szerezhető be az iPhone XR is, szóval kifejezetten erős a mezőnybe érkezhet majd a könnyített verzió. Az viszont biztos, hogy egy remek mobilt kapunk majd a Galaxy S10 E készülékkel, ráadásul nem lesz tepsi méretű, ami sokaknál hatalmas előnyt jelent.

A Samsung egyébként már kiküldte a meghívókat, és február 20-án, mutatják be az idei modelleket, és ekkor végre minden apró részletre fény derül majd.

Forrás: GSMArena

The post Friss infók a Samsung legolcsóbb Galaxy S10 mobiljáról appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!