TV-közvetítések: Újabb szolgáltatónál lehet angol, spanyol és BL-meccseket nézni – hivatalos

Futball

Oszd meg másokkal is

A DIGI TV hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Spíler TV mindkét csatornáját felvette kínálatába.

“2019. január 11-től a Spíler TV is bekerült a DIGI televíziós csatornakínálatába. A TV2 Csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően a hazai piac meghatározó műsorszolgáltatói között a DIGI-nél minden Magyarországon elérhető jelentős sportcsatorna és prémium sporttartalom egy helyen megtalálható.

A DIGI Csoport továbbra is elkötelezett az ügyfelek magas szintű kiszolgálása iránt, ezért folyamatosan keresi annak lehetőségét, hogy miként tudja bővíteni televíziós csatornakínálatát. A most született megállapodás újabb lépés ezen az úton, hiszen a jövőben további prémium sportesemények is követhetők lesznek a távközlési szolgáltatónál. A Spíler 1 és Spíler 2 műsorait a DIGI műholdas és kábeltévés platformján is élvezhetik a tévénézők, utóbbin akár HD minőségben is.”

Megerősítve: Az angol meccsek egy része a DIGI Sportra mehet

Közben, a csakfoci.hu korábbi cikkének megfelelően tartja magát a hír, hogy a DIGI Sport a csatornák kínálatba vételéért cserébe részben átveheti a Spíler TV-től a Premier League magyarországi sugárzását.

Fordulat: Másik sportcsatornán is közvetíthetik a Premier League meccseit

Erről részleteket egyelőre még nem tudni, a “Cold Rainy Nights in Britannia” nevű futbalblog forrásai szerint a DIGI a meccsek felét, mások szerint a harmadát, és váltakozva az első választás jogát szerzi meg. A hétvégén ugyanakkor állítólag már közvetítések is lesznek a csatornán – teszi hozzá a blog.

HIVATALOS: A Digi Kft. Facebook-oldalán megerősítette, hogy a Spíler TV mindkét csatornáját felvette kínálatába. Kábeles…

Közzétette: Cold Rainy Nights in Britannia – 2019. január 11., péntek

The post TV-közvetítések: Újabb szolgáltatónál lehet angol, spanyol és BL-meccseket nézni – hivatalos appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!