730 millióért adta el a szüzességét a modell

Hírek

Oszd meg másokkal is

Mahbuba Mammadzada, az egyik legsikeresebb azerbajdzsáni modell nemrégiben úgy döntött, a német Cinderella Escorts ügynökségen keresztül elárverezteti a szüzességét. A 23 éves nő mindemellett sugar daddy-t is keres, aki havi közel 10 millió forintnak megfelelő összeggel támogatná.

Mahbuba Mammadzada (Facebook)

Az aukció már lezárult, a modell szüzessége átszámítva mintegy 730 millió forintért kelt el. A legmagasabb ajánlatot egy tokiói üzletember tette. A második legtöbbet egy londoni ügyvéd fizette volna, míg a harmadik legnagyobb összeget egy Münchenben élő focista ajánlotta.

A modell saját bevallása szerint azért adta el a szüzességét, hogy az édesanyja büszke legyen rá. Egy házat akar venni maguknak és beutazni a világot. Ezek után pedig az Amerikai Egysült Államokba költözne, hogy ott folytassa a modellkarrierjét az egyik vezető ügynökségnél. Mindemellett hazájában szeretne kutyamenhelyet is nyitni.

A “tranzakció” végrehajtására Németországban kerül sor, aki a szexuális szolgáltatásokkal való kereskedelem legális. A licit győztesének az aktus előtt le kell tennie az összes 10 százalékát és neki kell szállodaszobát foglalnia is. lehetőség van mindemellett arra, hogy egy német orvossal ellenőriztesse, hogy a nő valóban szűz.

via

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!