Ha szívből gyűlölöd az exed, itt van számodra a tökéletes Valentin-napi program

Tech

Oszd meg másokkal is

Az El Paso Zoo valami egészen különleges ajánlattal kedveskedik azoknak, akik a hátuk közepére kívánják február 14-ét, és már attól libabőr kúszik a tarkójukra, ha meghallják az exük nevét. A Valentin-napra időzített esemény lényege a következő:

Elküldöd az exed keresztnevét és családnevének kezdőbetűjét az állatkert Facebook-oldalának (pl. K. Piroska vagy L. Kálmán), az El Paso Zoo pedig elkeresztel egy csótányt erre a névre, majd a bogarat február 14-én felzabáltatja a szurikátákkal.

Az egész eseményt ráadásul élőben közvetítik a Facebookon, így egyenes adásban láthatod, amikor a rohadék K. Rékát elropogtatja egy lelkes szőrmók. Mit is mondhatnánk még? Zseni!

Az esemény plakátja

Azt, hogy zseni, az intézmény követői is azonnal felfogták, melynek köszönhetően néhány nap alatt több mint másfélezer név futott be az állatkerthez. Mivel ennyi csótányt képtelenség lenne összegyűjteni, pláne megetetni azt a szurikátákkal, ezért az illetékesek kénytelenek voltak bejelenteni, hogy szelektálniuk kell a nevek között, az etetést pedig kiterjesztették a szurikátákról más állatokra, például az állatkertben élő kígyófajokra is.

Ettől függetlenül szerintünk remek a kezdeményezés. Nem csak nyomott egy fricskát a Valentin-nap kétes hagyományának arcába, de jókora reklámot csinált az intézménynek, és masszív rajongótábort hozott össze.

Simán jár a pacsi.

(via)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!