Szerelem első látásra: 11 nap után összeházasodtak, 35 éve vannak együtt

Hírek

Oszd meg másokkal is

A washingtoni Douglass Elgar és a felesége, Billy 35 évvel ezelőtt véletlenül találkozott egymással. Tizenegy nappal később összeházasodtak – és azóta is boldogan élnek egymással – írja a Yahoo Lifestyle.

Harmincöt éve elválaszthatatlanok (Fotó: Caters News)

Pedig eredetileg mindketten mással készültek randevúzni; Billy először le is rázta Douglasst, de amikor a féri másodszor is összeszedte a bátorságát, hogy vacsorázni hívja, igent mondott.

„Abban a pillanatban, amint megláttam Billyt, megszólalt egy hang a fejemben, és azt mondta, ő az igazi” – mondta a férfi a portálnak. Hat nappal később eljegyezték egymást. Billy New Yorkba utazott Douglassal, és már út közben egybekeltek egy nevadai kápolnában. „Megmosakodtunk egy benzinkúton, aztán úgy, ahogy voltunk, pólóban, rövidnadrágban elmentünk a paphoz és megesküdtünk” – mesélte Douglass.

Billy azt mondta, eredetileg esze ágában sem volt férjhez menni. „De amikor Douglass megkérte a kezemet, habozás nélkül igent mondtam” – tette hozzá.

Azóta is együtt vannak, négy gyereket neveltek fel, és idén ünneplik 35. házassági évfordulójukat.

A pár azt mondta, az a titkuk, hogy nagyon jól kommunikálnak egymással. „Megtanultunk, hogy számíthatunk egymásra, és együtt oldjuk meg a problémákat – magyarázta Douglass. – Az tart össze minket, hogy őszintén tudunk beszélni egymással.”

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!