4 alapszabály, amit érdemes betartani, ha szeretnél adni az otthonodnak egy kis glamouros csillogást

Hírek

Oszd meg másokkal is

A glam design határozottan szofisztikált és csillogó: klasszikus, ugyanakkor kortárs stílusjegyekkel varázsolja még szebbé az otthonodat. Aranyozott szegélyű, rojtos díszpárnák, márvány dohányzóasztal, elegáns bársonypuff modern lámpákkal, mindez egy helyiségben – a luxust egy kis rafinált nőiességgel ötvöző glam stílusba ez simán belefér, sőt.

A glamour otthon színei

A tökéletes glam otthonból a bézs árnyalatai biztosan nem hiányozhatnak, az alapszínt pedig feketével, szürkével, krémszínnel, lilával, púderrel, türkizzel, kékkel, olajzölddel és homokszínnel egészíthetjük ki. Játsszunk az árnyalatokkal, a színek megfelelő kombinációival, és mindenképpen vigyünk bele egy kis arany vagy ezüstös csillogást is!

Az anyag nem vész el

A glamour bársonyért kiált. A bársony egy hihetetlenül strapabíró anyag, ugyanakkor nemcsak a tapintása kellemes: már a szemünket is kényezteti. Akár faliszőnyegként, függönyként és természetesen bútorszövetként is tökéletesen működik.

Pinterest

undefined

Glam csillogás

A fények játéka nagyban meghatározza a csillogó összhatást, így lesz sikkes és elegáns a végeredmény. A csillár vagy a lámpa mindenképpen valami fényes, átlátszó, önmagában is tükröződő anyagból legyen: sárgarézből, fekete vagy fehér fémből, esetleg üvegből.

Tükröm, tükröm

A leglényegesebb kiegészítő lakberendezési tárgy a glam lakásban a tükör. A kerettel pedig feltétlenül „játszanunk” kell: aranyozott, ezüstös vagy fémes hatású is lehet, így tudunk még több fényvisszaverődést elérni a tükörrel optikailag megnövelt lakótérben.

Pinterest

undefined

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!