Alfawise LS-1 mini lézeres távolságmérő – a szakemberek új legjobb barátja

Tech

Oszd meg másokkal is

Az Alfawise LS-1 mini lézeres távolságmérő kis túlzással képes nyugdíjba küldeni a már jól megszokott mérőeszközöket, használata mellett sokszor nem lesz szükség colostokra, sem más helyigényes távolságmérő alkalmatosságra. Az eszköz pontosan akkora mint az ujjad, a lézeres technológiának köszönhetően precíz, a kialakítása strapabíró, és az ára sem veszélyes. A készüléket elsősorban kőművesek, szerelők, és más szakemberek számára ajánljuk, de szerepe lehet a hétköznapi életben is, szóval nem hátrányos ha a te háztartásodban is van belőle legalább egy.

Az Alfawise LS-1 mini lézeres távolságmérő az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék egyike a GearBest legforróbb termékeinek, és egyáltalán nem véletlenül. Ez elsősorban egy munkaeszköz, így bírnia kell a strapát, épp ezért használtak alumínium és magnézium ötvözetet, némi ABS műanyaggal a szerkezet gyártásakor. A mérőszalagok, centik, és colostokok rengeteg helyet foglalnak, míg ezt a masinát simán zsebre lehet vágni, hiszen aprócska és könnyen hordozható, viszont annyira nem kicsi, hogy elhagyd.

A másik ok amiért inkább ezzel dolgozz az, hogy a hátizsákban elférő mérőeszközök biztosan nem tudnak akár 40 méteres távolságig mérni. Bizony ez az apróság a benne található lézeres érzékelőnek hála akár 40 méterre is “elhord” és 2 mm-es pontossággal határozza meg a távolságot saját maga és a cél között. Egyébként ha arra van szükség a gépezet nem csupán méterben, de hüvelykben, vagy lábban is képes felmérni az adott távolságot. A készülék pontos, a belsejében német, japán, és amerikai alkotóelemek találhatóak.

A gépezet használat roppant egyszerű, a cikk végén látható videón be is mutatják, egyébként az Alfawise LS-1 a házán lévő egyetlen gomb segítségével vezérelhető, a ketyere szimpla mint az egyszeregy. A szerkezet belsejében egy aprócska, 180 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások szerint elegendő delejt tárol magában cirka 3000 (!) méréshez. A töltés alacsony áramerősségen történik, a legegyszerűbb az, ha az otthoni számítógép USB aljzatán történik a töltés.

A készülék nem csupán a felhasználók, de a szakma véleménye szerint is kiváló, erről tanúskodik az idei Reddot Design Award díj, amit ez a masina kapott meg.

Ugye leginkább szakemberek, szerelők, melósok számára ajánlottuk eddig ezt az apró gépet, ugyanakkor a felhasználásának egészen sokféle módja lehet. Az Alfawise LS-1 mini lézeres távolságmérő jó szolgálatot tehet a lakberendezés, a dekoráció, az oktatás, és az élet számos más területén.

Az Alfawise LS-1 mini lézeres távolságmérő a GearBest oldalán most 19.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

The post Alfawise LS-1 mini lézeres távolságmérő – a szakemberek új legjobb barátja appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!