Fordulat a Kanadában kitoloncolással fenyegetett anya ügyében

Hírek

Oszd meg másokkal is

Újabb esélyt kapott a Kanadában kitoloncolással fenyegetett magyar édesanya, hogy a kisfiával maradhasson. A bevándorlási hivatal meggondolta magát, és újra benyújthatnak egy kérelmet, hogy a Kanadában maradhassanak – írja a Blikk.

A 44 éves Krisztinát két lányával akarták hazaküldeni, mert lejárt a látogatói vízuma, így illegálisan tartózkodott Kanadában. Hiába adott be egy kérelmet, hogy az országban maradhasson a lányaival, a bíróság indoklás nélkül elutasította a kérést.

A végzés értelmében pedig a 4 éves kisfiának, Jaydennek az édesapjával kell maradnia Kanadában. A mostani lehetőséggel megint van egy halvány reménysugár arra, hogy a kisfiúnak nem kell anya nélkül felnőnie.

Krisztina évekkel ezelőtt Kanadában ment férjhez egy helyi férfihoz, házassága azonban szétesett, két Magyarországon született gyermekével krízisszállóra került. A lejárt látogatói vízuma miatt kiutasították az országból.

Volt férje eközben kieszközölt egy bírósági végzést, ami kimondja, hogy a nő harmadik, Kanadában született gyermekének az országban kell maradnia, vagyis Krisztina elveszítheti őt.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!