Justin Bieber visszavonul

Hírek

Oszd meg másokkal is

Ideiglenesen visszavonul a zenéléstől Justin Bieber. Az énekes hétfőn egy Instagram-bejegyzésben közölte a rajongóival: az utolsó turnéja annyira megviselte, hogy most egy kis pihenőre van szüksége.

Rengeteg üzenetet írtatok, hogy szívesen látnátok egy új albumot… Az egész tinédzserkoromat és a 20-as éveim elejét is átturnéztam. Rájöttem – és ezt talán ti is láttátok rajtam –, hogy az utolsó turnén nem éreztem jól magam. Ez nekem sem jó és nektek sem, hiszen fizettek azért, hogy egy energikus, szórakoztató koncerten vegyetek részt. És ezt az élményt a turné végén már nem tudtam megadni nektek

– írta az énekes.

Most arra koncentrálok, hogy megoldjam néhány nagyon mélyen gyökerező problémámat, (…) hogy ne essek szét, hogy életben tartsam a házasságomat, és olyan apa lehessek, amilyen mindig is akartam lenni. A zene nagyon fontos számomra, de semmi sem lehet fontosabb a családomnál és az egészségemnél

– tette hozzá.

Az énekes persze rögtön tisztázta, hogy nem örökre vonul vissza, és amikor elérkezettnek látja az időt, egy igazán ütős lemezzel fog visszatérni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable…. the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: Gustavo Caballero/Getty Images for Fontainebleau Miami Beach

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!