Kapcsolj tavaszi üzemmódra!

Életmód

Oszd meg másokkal is

Válassz inspiráló kiegészítőket!

Színek, színek, színek. Bár szépen lassan a természet is szebbnél szebb árnyalatokban pompázik majd, addig is érdemes minél több színt becsempészni környezetünkbe. Legyen szó egy vagány kistáskáról vagy éppen egy-egy inspiráló gondolattal díszített noteszről Katie Loxtontól, garantáltan tavaszi hangulatba kerülsz majd pillanatok alatt. 

katie loxton notesz bananas

Pörgesd fel magad zenékkel!

Bár a meleg még várat magára, de a napsütés már adott, így itt az idő, hogy kedvenc nyári, pörgős dalainkból összeállítsunk egy lejátszási listát. Fülest be, és irány a tengerpart, még ha egyelőre csak képzeletben is!

Színeket a tányérra!

Ne csak az outfitedet dobd fel színekkel, de a tányérodat is. Egyre több gyümölcs és zöldség landol a boltok polcain, így itt az idő, hogy bővítsd a banánból és narancsból álló bevásárlólistát. Elő a turmixgéppel, a zabkásával, na és persze a netes healthy receptekkel, és készíts szemet gyönyörködtető kreatív újdonságokat.

Szívd be a tavasz illatát!

Napról napra hosszabbak a nappalok, így nagyobb lendülettel vághatunk bele a szabadtéri programokba vagy akár sportba. Ezek az aktivitások segítenek jobb kedvre derülni, és nem mellesleg az egészségünkért is teszünk. Fedezd fel újra kedvenc parkjaidat, és élvezd a közelgő tavasz illatát. De ha otthonülő típus vagy,Katie Loxton egy-egy virágos illatgyertyájával is pillanatok alatt tavaszi hangulatot varázsolhatsz otthonodban.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!