Milyen valódi tehetség rejlik benned? A horoszkópból kiderül

Hírek

Oszd meg másokkal is

Ebben tehetséges a Kos

tehetség csillagjegyek kos horoszkópA makacs Kos vezetésre született – akár vezérigazgatói székbe repítette az élet, akár csak követendő példaként szolgál a kortársai között. Pontosan tudja, hogyan álljon ki az igaza, a joga mellett, s addig nem nyugszik, amíg esélyt nem lát, hogy bármi is a kedve szerint változzon.

Ebben tehetséges a Bika

tehetség csillagjegyek bika horoszkópA Bika valódi ínyenc és gourmand, aki tudja, mi a titka a legkiválóbb ételeknek. Valódi tehetséggel rendelkezik a gasztronómia, a főzés területén. Süteményei verhetetlenek, s mindig tudja, milyen különleges bor illik az elkészített ételek mellé.

Ebben tehetséges az Ikrek

tehetség csillagjegyek ikrek horoszkópA Merkúr bolygó uralja az Ikrek csillagjegyet, így kíváncsisága, tudatossága, jól informáltsága és bámulatos kommunikációs képessége is ide vezethető vissza. Ő a kvízjátékok sztárja, aki még a bónusz kérdésre is mindenkor tudja a választ.

tehetség csillagjegyek horoszkóp

Ez az, amiben igazán tehetséges a csillagjegyek (iStock)

Ebben tehetséges a Rák

tehetség csillagjegyek rák horoszkópA Rák hangulatváltozásait a Hold ciklusai befolyásolják, amelyek igen mélyen, tudat alatti szinten érintik őt. Tehetséges pontosan ebben gyökerezik, hiszen bámulatosan empatikus, de az alkotásai is szívekig hatolnak. Szóval, ha eddig nem vett volna ceruzát, ecsetet a kezébe, épp ideje, hogy felfedezze a benne rejlő különleges képességet.

Ebben tehetséges az Oroszlán

tehetség csillagjegyek oroszlán horoszkópHogyan lehet fergeteges partit, avagy felejthetetlen esküvőt megszervezni? A legtöbben vélhetően passzolnák a kérdést, de az Oroszlán verhetetlen a szervezésben. Remek érzéke van a dekorációk, a leghangulatosabb zenék kiválasztásához, de kiváló ízléssel illeszti a legeredetibb téma köré az adott eseményt.

Ebben tehetséges a Szűz

tehetség csillagjegyek szűz horoszkópA részletekre nagyon is odafigyelő Szűznek elképesztő a türelme és a hajlama a bűvészkedéshez. Nem mindenkiből lesz ugyan David Copperfield, ám benne nagyon sok a kreativitás, szóval remek ötleteivel a szórakoztatás, a partik ünnepelt sztárja lehet.

Ebben tehetséges a Mérleg

tehetség csillagjegyek mérleg horoszkópA Vénusz bolygó uralja a Mérleg, ezért nem véletlen, hogy nagyra értékeli a szépséget, mind a műalkotás elkészítésének folyamatát, mind a végeredményt. Az iparművészet a rejtett tehetsége, a varrás, az asztalosmunka, avagy az agyagművesség terén csodákra képes.

Ebben tehetséges a Skorpió

tehetség csillagjegyek skorpió horoszkópAhol megjelenik az elragadó Skorpió, valójában mindenki a lába előtt hever. Kiváló humorának köszönhetően zseniális színész lehet belőle, hiszen emlékezetes történetei mesélése közben mindenki a hasát fogja a nevetéstől. Amellett, hogy rendkívül szórakoztató alkat, nagyon vonzó típus is.

Ebben tehetséges a Nyilas

tehetség csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilast a megérzései segítik, hogy mindenkinek a legtalálóbb ajándékot választhassa. Egyszerűen képtelen hibázni, pontosan tudja, ki mire vágyik a szíve legmélyén. Tehetsége éppen az ajándékozásban rejlik, nyitottsága, figyelmessége és remek memóriája támogatja őt mindebben.

tehetség csillagjegyek horoszkóp

Mindenkiben rejlik valamilyen egyedi tehetség (iStock)

Ebben tehetséges a Bak

tehetség csillagjegyek bak horoszkópMindenki úgy gondolja, a Bak a legkiválóbb sofőr, s ez pontosan így is van. Nyugodt, higgadt, érett – mind olyan tulajdonság, ami okán bárki nyugodt szívvel bízhatja rá magát a következő “road trip” utatokon.

Ebben tehetséges a Vízöntő

tehetség csillagjegyek vízöntő horoszkópÚgy tűnik, az előre gondolkodó Vízöntő hatodik érzékkel rendelkezik, amellyel képes a jövőt megjósolni. Könnyedén megmondja, ki nyeri az Oscart, bátran fogadhat a különböző sporteseményekre, mint ahogyan a kártyajátékokban sem hibázik.

Ebben tehetséges a Halak

tehetség csillagjegyek halak horoszkópÁlmodozó, képzelet gazdag, kreatív… A Halak a tánc művészetén keresztül képes a leginkább kifejezni önmagát. Akár képzett tánctanárként dolgozik, akár csak hobbiból táncol, pontosan tudja, a mozgással hogyan közvetítheti a művészetet. S amikor csupán szórakozásra vágyik,  ő a partik, az esküvők táncparkettjének ördöge.

(via mystical raven)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!