320 millióért igazolhat Újpestről és a Lokitól az egyik lengyel topcsapat – ők a kiszemeltek

Futball

Oszd meg másokkal is

A tenpoznan.pl azt tekintette végig, kik lehetnek az egyik legnevesebb lengyel klubcsapat, a Lech Poznan téli kiszemeltjei, azok után, hogy a 7-szeres bajnokcsapat aligha zár majd túl  jó idényt. A Lech ugyan épp szerdán győzte le 1-0-ra nagy riválisát, a bajnoki címért küzdő Legia Varsót, de lemaradása így is 16 pont az éllovasok mögött, jó esetben az El-indulást jelentő 4. pozícióba érhet majd oda a poznani gárda.

Emiatt a csapatnál a nyáron nagy átalakulás lehet, és a portál szerint a keretbe akár két NB I-es kiszemelt is érkezhet.

Egyikük az a Filip Pajovic, aki az NB I egyik legkevesebb gólját kapó csapata, az Újpest hálóőre (a lilák és a Ferencváros csak 21-21 alkalommal kapituláltak az idényben). A szerb, de már magyar állampolgársággal is rendelkező hálóőr kapcsán kiemeli a cikk, hogy 13 alkalommal gólt sem kapott, a bajnokságban jelenleg talán a legjobb kapusnak tartják – “jobbnak, mint Dibusz Dénest” – az NB I-ben, kiválóak a reflexei és lábbal is nagyon magabiztos, ami a szerző szerint máris előnyt jelent a sokat bírált bosnyák Lech-kapushoz, Jasmin Burićhoz képest.

Megjegyzik, hogy Pajovic ára 400 ezer euró körül mozoghat, ami abszolút kifizethető a Lech számára.

A másik NB I-es jelöltje a lengyel csapatnak a cikk szerint Varga Kevin, a DVSC 23 éves szélsője. Bár megjegyzik, hogy ez a szezonja gyengébb, mint az előző volt, a 28 meccsen szerzett 4 gólja nem túlságosan kiemelkedő, de ennél sokkal több potenciál van a magyar támadóban a lengyelek szerint. A labdavezetési és kezelési képességét, az 1 az 1 elleni szituációk megoldását és a technikai adottságokat, így a cselezőkészséget emelik ki Varga erősségeként. Hozzáteszik, hogy talán amiatt is esett vissza Varga produkciója, mert sokszor nem a kedvenc és leghatékonyabb posztján, balszélsőként játszott.

4-600 ezer euróra becsülik az ő értékét, ami szintén nem okozna gondot a Lechnek.

The post 320 millióért igazolhat Újpestről és a Lokitól az egyik lengyel topcsapat – ők a kiszemeltek appeared first on csakfoci.hu.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!