A OnePlus egyelőre nem foglalkozik a hajlítható mobilokkal

Tech

Oszd meg másokkal is

A OnePlus elnöke megosztotta véleményét a hajlítható mobilokról, és hogy ők miért nem álltak be a sorba a többi gyártó mögé, ráadásul azt is elárulta, hogy milyen projekten dolgoznak még a OnePlus mobilok mellett.

Az év egyik slágerének a hajlítható mobilok számítanak, melyeknek létjogosultságáról azért erősen megoszlanak a vélemények. Nekünk elsőre a hajlított televíziók ugranak be, melyek mostanra már teljesen kikoptak, és elmondhatjuk, hogy nagyobb volt a füstjük, mint a lángjuk. Vitathatatlan, hogy van bennük potenciál és nagyon látványosak, ám az áruk nagyjából kimeríti a megfizethetetlen kategóriát, a használhatóságuk pedig erősen kérdéses.

Hasonló véleményen van Pete Lau is, a OnePlus igazgatója is. Elmondása szerint már több egy éve gondolkoznak ilyen projekten, de mindig elvetették az ötletet. Egyrészt túl drága lenne a hagyományos készülékekhez képest, másrészt pedig semmi extrát nem nyújt ezekhez képest.

Ebben maximálisan igaza van, hiszen míg árban akár egy csúcskészülék háromszorosát is elkérik érte, ám sajnos ezért cserébe egyelőre nem sok pluszt képesek felmutatni. Az első visszajelzéseket is érdemes megvárni, hiszen a kijelző sérülékenysége is kérdéses, illetve hogy mennyire áll készen az Android ezek kiszolgálására. Lau szerint egész egyszerűen a hajlítható mobilok ideje még nem jött el, és véleményünk szerint maximálisan igaza van. És hogy min dolgoznak jelenleg?

Tavaly már hallhattunk róla, hogy a OnePlus egy TV projekten is dolgozik, és ez most is megerősítést nyert. A hangsúly egy okos rendszeren van, mivel Mr. Lau szerint manapság a távirányító már elavult technológiának számít. Egy olyan mesterséges intelligenciával rendelkező kijelzőt képzel el, amely mindig készen áll, és lesi minden kívánságunkat. Izgalmasan hangzik, nemde?

Forrás: TrustedReviews

The post A OnePlus egyelőre nem foglalkozik a hajlítható mobilokkal appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!