Alfawise A8 Pro TV-okosító – nappalidban a nagyvilág

Tech

Oszd meg másokkal is

Az Alfawise A8 Pro egy apró miniszámítógép, amelynek segítségével új szintre emelhető a nappaliban történő média, és egyéb tartalmak fogyasztása. A készülék megfelelő perifériák csatlakoztatása után akár munkavégzésre, de játékra is alkalmas lehet, az alábbiakban felsorolunk néhányat a fontosabb és izgalmas tulajdonságok közül!

Az Alfawise A8 Pro az alábbi linken vásárolható meg:

A jövőben már nem lesznek kábelek és vezetékek, nem lesz rájuk szükség a gyors adatátvitelhez, ennek szellemiségében készült ez a tv okosító készülék, ami fejlett kétcsatornás WiFi modult kapott. A masina mindent tud, amit egy átlagos médialejátszótól el lehet várni, viszont az Android 8.1 Oreo operációs rendszernek köszönhetően applikációk széles választéka válik hozzáférhetővé, így szinte bármire használhatjuk az eszközt.

Csatlakoztass egeret és billentyűzetet, máris mehet a munka, vagy kapd elő a kontrollereket, és irány a játékok birodalma. Mindez könnyedén lehetséges hiszen két teljes értékű USB port található az apróság hátulján, Ethernet, HDMI, és AV csatlakozó mellett. A belső tárhely mindössze 16 GB, ám a készülékre micro SD kártyaolvasót is helyeztek, az utólagos bővítés érdekében.

Az Alfawise A8 Pro mégiscsak egy médialejátszó, ennek megfelelően kiválóan boldogul a legtöbb jelenleg használt kiterjesztéssel, a 4K tartalmakat akadások nélkül élvezhetjük, és használható a “kép a képben” mód, ha netán valami sürgős teendőnk lenne videónézés közben. A készülék annyira kompakt, hogy elfér a tenyerünkben, simán zsebre vágható, így a szórakozás elvihető a barátokhoz is.

A fejlett WiFi modulnak köszönhetően kiválóan fog működni a képernyőtükrözés funkció, így a telefonon vagy a táblagépen lévő összes tartalom megosztható a televízió képernyőjével, amelyeket így sokkal nagyobb méretben tekinthetünk meg, idegesítő akadások, röccenések nélkül.

Az Alfawise A8 Pro remek és költséghatékony megoldás lehet a nappali felokosítására, jó szívvel ajánlható szinte bárkinek.

Az Alfawise A8 Pro TV-okosító a GearBest oldalán jelenleg 29.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

The post Alfawise A8 Pro TV-okosító – nappalidban a nagyvilág appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!