Fa, fantasztikus érzés!

Hírek

Oszd meg másokkal is

Te is átélheted Brazília egyedi hangulatát a Fa új, Brazilian Vibes termékeivel, melyek idén februártól kaphatók Magyarországon. A márka folyamatos innovációinak köszönhetően a Fa első, 100%-ban természetes növényi kivonatokat tartalmazó, ásványi olajoktól, parabéntól mentes tusfürdőit és alumíniumsó nélküli dezodorjait fejlesztette ki, melyek nemcsak a bőrt, de a környezetet is védik. A vegán, biológiailag lebomló, mikroplasztiktól mentes formula nem szennyezi a környezetet, csomagolása pedig 100%-ban újrahasznosítható és részben újrahasznosított alapanyagok felhasználásával készült, így csökkentik az ökológiai lábnyomot.

Az új tusfürdők és dezodorok az Amazonas menti esőerdők és a riói tengerparti éjszakák hangulatát, színeit és illatait idézik meg a vidéken honos növények értékes természetes kivonataival. A női termékek összetevői közt megtalálható a murumuruvaj finom édeskés-mogyorós illattal és érzéssel, mely magas lipidtartalmának köszönhetően intenzíven hidratálja a bőrt; az egzotikus gyümölcs, a maracuja kivonata, mely igazi áldás a bőrnek magas A-, C- és D-vitamin-tartalmának köszönhetően. A férfiaknak szánt termékekben pedig a guaranabogyó és a tonkabab kivonata található, melyek mindegyike stimuláló, élénkítő hatású a bőrre és a testre egyaránt, könnyed, frissítő illattal.

A termékek megvásárlásával most Brazíliai utazást és sok más értékes napi és heti ajándékokat is nyerhetnek a fogyasztók. A promóció 2019. április 30-ig tart.

Részletek: www.fapromo.hu

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!