Gocomma 10W Qi autós vezeték nélküli töltő és telefontartó bemutató

Tech

Oszd meg másokkal is

A Gocomma 10W Qi autós vezeték nélküli töltő és telefontartó azok számára készült, akik sokat vannak úton, állandóan az autójukban ülnek, és folyamatosan szükségük van a mobiljukra. Vezetés közben nem valami egészséges kábelekkel és töltőkkel macerálni, így aztán ha a telefon támogatja az indukciós táplálási lehetőségeket, sokkal egyszerűbb, és biztonságosabb lesz az alábbiakban ismertetésre kerülő tartozék használata.

A Gocomma készüléke elképesztően hasznos, és sokoldalú, nem csupán töltő gyanánt de autós tartónak is első osztályú. Az apró szerkezet infravörös érzékelők révén automatikusan elengedi avagy megragadja a mobil készüléket, aminek köszönhetően a töltőre helyezés egykezes mozdulattá válik.

Egyfelől időt spórol nekünk ez az opció, másrészt nagyon biztonságos. Maga a töltő villámgyorsan teszi a dolgát hiszen támogatja a 10W gyorstöltést, így a mobil hamar bevetésre kész lesz ismét.

A gömbcsukló kialakításnak köszönhetően olyan pozícióba állíthatjuk a telefonunkat, amilyenbe csak akarjuk, ha éppen mondjuk navigációs célokra szeretnénk használni. A gyártó gondoskodott csúszásgátló bevonatról is, így elkerülhetővé válik a sok idegesítő és veszélyes bénázás.

Ami a töltőre helyezett készülékek méretét illeti, a Gocomma tartozéka kompatibilis a legtöbb okostelefonnal, 4-6,5 colig bármilyen modellel használható. A terméket a legszigorúbb óvintézkedések mellett készítették, így használata mindenkor biztonságos marad.

Tekintve a tartó kiváló összeszerelési minőségét és anyaghasználatát, a megvásárlása hosszútávú befektetésnek nevezhető, és szinte mindenkinek bátran ajánlható, aki sok időt tölt az autójában, és Qi támogatással rendelkező okostelefont birtokol.

A Gocomma 10W Qi autós vezeték nélküli töltő és telefontartó az alábbi linken vásárolható meg:

A Gocomma 10W Qi autós vezeték nélküli töltő és telefontartó most a GearBest oldalán 13.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

The post Gocomma 10W Qi autós vezeték nélküli töltő és telefontartó bemutató appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!