Plus size nőknek nyitott szépségszalont, halálos fenyegetéseket kapott

Hírek

Oszd meg másokkal is

A 250 kilós Jamie Lopez 2017-ben, Las Vegasban nyitott szépségszalont, elsősorban plus size hölgyek számára, emiatt azonban brutális gyűlölethullámmal kellett szembenéznie. Üzletét vandálok rongálták meg, előfordult például, hogy letörték a cégtáblát, a kirakatot széklettel kenték össze, ő maga pedig folyamatosan rosszindulatú telefonhívásokat kapott, sőt, azzal is megfenyegették, hogy megölik.

“Az emberek nem szeretik a kövéreket, rettenetesen bánnak velünk. Azt akarják, éreztetni velünk, hogy nem látnak minket szívesen, hogy nem tartozunk ide” – magyarázta Jamie.

A szalont végül be is kellett zárnia, ezek után online értékesítőként, zenei producerként is Über-sofőrként is dolgozott. Álmait azonban nem adta fel.

Jamie Lopez (balra) egyik vendégével (Northfoto)

Club Babydoll néven szórakozóhelyet nyitott, ahol kifejezetten örömmel látják a ducikat, illetve megnyílt az újabb szépségszalonja is, mely ráadásul nagyobb is a korábbinál.

Hangsúlyozta, hogy a szalonba nem csak plus size vendégeket vár, hanem bárkit, nemtől, mérettől és alkattól függetlenül. A székek azonban akár 360 kilós kuncsaftokat is elbírnak.

“Az embereknek egy befogadó helyre van szükségük és én megadom nekik” – fogalmazott Jamie.

via

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!