QCY T2C TWS Bluetooth fülhallgató ismertető

Tech

Oszd meg másokkal is

A QCY T2C TWS egyike a remek ázsiai Bluetooth fülhallgatóknak, amelyek rendre hívják ki a mainstream márkák termékeit, és már egy ideje nem maradnak el tőlük. A készülék fejlett Bluetooth modemmel rendelkezik, ezzel már maga mögé utasítja számos kihívóját, de ezzel a kiváló funkciók sorának még közel sincs vége.

A QCY T2C TWS Bluetooth fülhallgató az alábbi linken vásárolható meg:

A QCY T2C TWS fülhallgató belsejében ötödik generációs Bluetooth nem található, ami megfelel a jelenlegi legfejlettebb szabványoknak. Alkalmazása stabilabb vételt, megnövelt üzemidőt, és sokkal nagyobb hatótávot jelent.

Az apró szerkezet nem csupán zenehallgatáshoz ideális, de telefonhívások lebonyolításához is, CVC 6.0 zajszűrés technológia felel a még tisztában érthető beszélgetésekért.

Persze a rengeteg technikai újítás mit sem érne, ha a fülhallgató kényelmetlen volna, ám a gyártó különös figyelmet fordított az ergonómikus kialakításra, így akár egész nap viselhetjük a készüléket.

Az apró fülhallgatók belsejében 45 mAh kapacitású akkumulátor található ám a termékhez jár egy bölcső is, amelyben szintén van telep, mégpedig egy 800 mAh kapacitású konstrukció. Az in-ear kialakítású fülesekkel élmény lesz a zenehallgatás mivel azok Hi-Fi hangzást biztosítanak.

A fülhallgató automatikusan, és gördülékenyen párosítható bármilyen készülékkel, amelytől akár tíz méterre is eltávolodhatunk. A QCY T2C TWS Bluetooth fülhallgató segítségével bármikor könnyedén aktiválhatjuk telefonunk vagy táblagépünk virtuális asszisztensét. A szerkezet rendelkezik némi korlátozott ellenállással a nedvességgel szemben, ezért ideális választás lehet sportolók számára.

A QCY T2C TWS Bluetooth fülhallgató most a GearBest oldalán 35.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

The post QCY T2C TWS Bluetooth fülhallgató ismertető appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!