A Redmi gratulált a OnePlus-nak, ám jelezték, hogy az ő mobiljuk sokkal jobb vétel lesz majd

Tech

Oszd meg másokkal is

A gyártók egyszerűen nem képesek leállni, és lépten-nyomon próbálják kihasználni egymás bejelentéseit, hogy ezáltal is egy kis extra figyelemhez jussanak, és így tett a Xiaomi leányvállalata is.

A OnePlus a tegnapi napon végre bemutatta legújabb mobiljait, és olyan mobilt villantottak a OnePlus 7 Pro személyében, amelyre bármelyik gyártó büszke lehetne. Az ára azonban már nem olyan olcsó, hiszen Európában a legkisebb verziót is 709 euróért lehet beszerezni.

Ki is használta ezt a Xiaomi leányvállalata, hiszen hamarosan ők is új mobilt dobnak a piacra, amely a Redmi K20 névre hallgat majd. Gratuláltak a OnePlus-nak a remek készülékhez, ám finoman jelezték, hogy ezzel az árral már elvesztették a Flagship Killer elnevezést, és hogy ezt a hagyományt a soron következő Redmi mobil veszi majd át túlük.

Mit is jelent ez pontosan? Állítólag 300 dollár környékén érkezik majd a Redmi K20, méghozzá Snapdragon 855-ös chippel, és 48 MP-es kamerával. Ha ez tényleg teljesül, akkor a Poco F1-hez hasonló csúcskategóriás mobilt kapunk majd potom áron. A Xiaomi alelnöke, Manu Kumar Jain szerint a OnePlus “never settle”, azaz sose alkudj meg szlogenje is már csak a gyártó árazására jellemző. Ezzel szemben a Xiaomi továbbra is hisz benne, hogy az újításoknak minél több emberhez el kell jutnia.

Maga a hozzáállás dicséretes, és tény, hogy a OnePlus mobilok ára mára jócskán megemelkedett, ám ennek akad azért előnye is, hiszen minden téren prémium termékekről beszélhetünk. Az is igaz viszont, hogy ezt sajnos egyre kevesebben tudják megfizetni. A világ szeme tehát a Redmi-n van, és kíváncsian várjuk, hogy a K20 valóban kiérdemli-e a Flagship Killer 2.0-ás jelzőt.

Forrás: GSMarena

 

The post A Redmi gratulált a OnePlus-nak, ám jelezték, hogy az ő mobiljuk sokkal jobb vétel lesz majd appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!