Megszólalt a metrós bajkeverő, aki miatt állt a forgalom

Hírek

Oszd meg másokkal is

Mint arról beszámoltunk, kedden este egy budapesti férfi orra előtt bezárták a metróajtót, erre dühében azt mondta a BKK diszpécserének, hogy két lány esett a sínek közé a 4-es metró Bikás park megállójában.

Áramtalanították a pályát, majd kiderült, hogy senki nincs a síneken. A rendőrség elfogta a 23 éves férfit, akit közérdekű üzem megzavarása miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Blikk most megtalálta a fiatalembert, aki szerint másképp történt minden.

„El kellett volna érnem a metrót, hogy még zárás előtt eljussak a postára a Móricz Zsigmond körtérre. Elöntötte a gőz az agyamat, azt gondoltam, ha jelzem a diszpécsernek, egyszerűen leállítja a metrót, felszállok és nem kések el. Végül nem az én metrómat, hanem egy a másik irányba induló szerelvényt állítottak le. De nem mondtam semmi olyat, hogy ember került volna a pályára.”

A fiatal állítja, csak félrehallották, amit mondott, vagy azért találták ki, hogy fedezzék magukat, amiért tévedésből megállítottak egy másik szerelvényt.

A férfi azt is elismerte, hogy 2017-ben összeverekedett egy trolivezetővel, de szerinte az sem úgy történt, ahogy annak idején megjelent. Nem égő cigarettával akart felszállni, mint ahogy akkor írták, hanem az élethordója ellen volt kifogása a sofőrnek. Amikor meg akarta akadályozni, hogy felszálljon, védekezés közben ütötte meg véletlenül a vezetőt – állítja a fiatalember.

A férfi saját bevallása szerint néha elönti az egyát a vörös köd, hajlamos olyat tenni, amit nem gondol végig. De nem akar több balhét, eldöntötte, szakembertől kér segítséget.

(Nyitókép: MTI/Marjai János)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!