Szupergyors 64 GB-os Samsung EVO Plus Micro SD kártya kiárusítás

Tech

Oszd meg másokkal is

A kamerák egyre nagyobb felbontással bírnak, a mobilok egyre komolyabb minőségű videókat készítenek, és bár a stream nagyon menő mostanában sokan még mindig helyileg tárolják a különböző médiákat, tartalmakat. Amennyiben az eszköz bővíthető érdemes valamilyen micro SD kártyát választani hozzá, ám fontos szempont az is, hogy a kártya ne csak nagy kapacitással, de tisztességes sebességgel is el legyen látva. Ha memóriakártyára fáj a fogad, most volna egy kifejezetten gyilkos ajánlatunk, amelynek főszereplője egy UHS-3  kategóriás Samsung EVO Plus micro SD kártya, amit überelhetetlen áron kínál a GearBest. 

A 64 GB-os Samsung EVO Plus Micro SD kártya az alábbi linken rendelhető meg:

Bár a linkre kattintva azonnal magától értetődő lesz, miért érdemes beruházni ezekre a kártyákra, mi azért mégiscsak bemutatnánk a terméket. Először is szeretnénk leszögezni, a GearBest egy komoly webáruház, forgalmaznak utánzatokat, replikákat, ám ha ilyen jellegű holmiról van szó, minden esetben tudatják a vásárlóval, senkinek nem árulnak zsákbamacskát. Szóval igen, ezek a kártyák eredetiek, Samsung márkájúak, és a kapacitásuk is valós. Azt kapod amit látsz.

Az UHS-3 technológia lehetővé teszi, hogy a micro SD kártya olvasási sebessége elérje a 100 MB/másodpercet, ami villámgyors adatátviteli lehetőséget jelent a gyakorlatban. Az írási sebesség is kiváló, ezek a kártyák már lazán tudnak 60 MB/másodperccel dolgozni, szóval kiváló opció lehet profiknak és nem profiknak egyaránt.

Mehet a kártya telefon mellett tabletbe, drónba, adapterrel – esetleg nélküle -, pedig szinte bármilyen fényképezőgépben, vagy kamerában használható a Samsung terméke.

A Samsung kártyáját úgy tervezték, hogy a lehető legjobban ellenálljon a környezeti hatásoknak, és bár egy ihletett barbár nyilván el tudja pattintani ezt az apróságot, azért nem lesz olyan egyszerű dolga. A micro SD kártya ezen kívül ellenáll a mágnesességnek, a röntgen sugárzásnak, és remekül állja az extrém hőmérsékleti viszonyokat.

És a kapacitás? Nos, 64 GB bőven elegendő 8,5 óra 4K videó, 14 000 db jó minőségű fotó, vagy 5500 zeneszám tárolására, bár nyilván sok függ a tömörítéstől, a fájlok típusától is. Akinek esetleg nagyobb – vagy netán kisebb – kártyára van szüksége, a linkre kattintva tud választani egyéb opciók közül is. Gyors memóriakártya 64 GB-os kapacitásssal, mainstream gyártótól, cirka 4100 forintért – szerintünk ez instant get. Szerinted? ( Ez a reklám pedig valami eszméletlenül jópofa.)

A 64 GB-os Samsung EVO Plus Micro SD kártya a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 4100 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

The post Szupergyors 64 GB-os Samsung EVO Plus Micro SD kártya kiárusítás appeared first on Techlabor.

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!