Bizarr lufiruhákkal nyertek a fiatal tehetségek bemutatóján

Hírek

Oszd meg másokkal is

A londoni Central Saint Martins az egyik legelismertebb művészeti oktatási intézmény, ahonnan már eddig is olyan világhírű divattervezők kerültek ki, mint Alexander McQueen, Stella McCartney vagy John Galliano. Az iskola végzős növendékei közül most úgy tűnik, a norvég Fredrik Tjaerandsen nevét is érdemes lesz megtanulnunk, ugyanis ő nyerte az utolsó évfolyamosok számára megrendezett divatbemutatón a L’Oréal Professionnel Young Talent Awardot, ami a legnagyobb elismerés, amit csak begyűjthetett az est folyamán.

A karrierindító elismerést meglehetősen bizarr szettekkel érdemelte ki: először úgy néznek ki, mintha hatalmas, felfújt lufik lennének, majd miután leengedik őket, gumiruhákká alakulnak át. Igaz, hétköznapi szemmel az eredmény továbbra sem tűnik hordhatónak vagy épp vonzónak, a kreativitás azonban vitathatatlan, és valószínű, hogy a zsűrit is ezért nyűgözte le a fiatalember kollekciója.

Az öltözékeknek egyébként férfiruha-változatuk is van, bár szerintünk jellegéből adódóan minimum unisex ruhadarabról van szó:

Fredrik Tjaerandsen díjnyertes ruhakollekciója a Central Saint Martins iskola végzőseinek divabtemutatójáról. (Fotók: instagram/thelovemagazine és instagram/bafcsm)

A cikk Forrása

Oszd meg másokkal is

Szólj hozzá!